Årsresumé - DEL 2

JULI
Jobbade mest hela tiden, men hann ändå klämma in en del skoj!
Hade en myskväll med Sarah, en dag på stranden med Joanne, firade Fanny en kväll med god mat och massa prat, partajade massa hos Emma och klämde in en tjejmiddag hos mig också.
 
AUGUSTI
Slutade jobba i slutet av juli så en resa mot varmare breddgrader satt inte fel. En vecka på Rhodos med familjen var hur härligt som helst! Men innan det hann jag med att åka till Evelina för mys och middag och sen vidare på poolparty hos Felix.
När vi sedan kom hem till ett kallt Sverige började skolan om strax därefter. 
Bästa Hedvig bjöd på dundermiddag i slutet på augusti och sedan bar det av på fest!
 
SEPTEMBER
Höstens första månad bjöd på älskade Emma's 18-årsfirande, tätt följt av Emelias! 
Hade även en myskväll hos Hedvig och en hos Fanny, med massa gotta. Älska mys!!!
Var även på fest i Holmsund och plugget började rulla in.
 
OKTOBER
Oktober bjöd på fint väder och fin natur, mera myskvällar, shopping och middag med mamma, en ny lampa till rummet, kapade längder på håret, nya älskade stövlar och fest hos Casper.
 
NOVEMBER
Hedvig fyllde 18 i slutet av oktober och firade på Halloween, min utstyrsel ser ni på den snygga bilden ovan, självklart var jag vampyr he-he. Fick min nya mobil, festade ännu en gång hos Casper och var på Oskar Linnros som var så himla bra!
 
DECEMBER
Bakade saffransbullar, fyllde ÄNTLIGEN 17, hade födelsedagsfirande med underbara tjejer, firade även Fanny i form av julbak och mys med brudarna. Firade jul, shoppade en hel del och fick träffa min väldigt efterlängtade Joanne för första gången på tre månader. Nu är året snart slut och om några timmar sitter jag på en buss mot Hemavan för att avsluta 2013 och påbörja 2014, det blir grymt!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp