Senaste veckan i bilder

Målade naglarna i ombre och kände mig trendig och fab ena sekunden och barnslig i andra. Men tycker faktiskt det är riktigt fint trots allt, kul när det händer något.

På tisdagen var jag på kickoff med Aller, det bjöds på tapas, bubbel och humorshow med Tussvik och Tønne, som driver en av Norges största podcasts.

På torsdagen stod trapptävling på schemat i Oslos område "Barcode" som är ett stort företagsområde med höga hus. Vi var ett gäng från jobbet som ställde upp, kul med pjuh vad jobbigt! (haha lyckades glömma linser och fick springa med glasögon😅)

På fredagen efter jobbet bar det av till Göteborg för att spendera helgen det tillsammans med Eriks familj. När jag kom fram blev det lite öl och livemusik med Anna och Lisa, så trevligt!

Lördag morgon bjöds det på dunderfrulle hos Lisa och sedan bar det av på stan.

Där fick jag bland annat träffa Veronica som jag inte sett sedan i julas, så roligt! Du är bäst tjejen💕 

Hittade denna väska på Åhléns av Carin Wester och var tvungen att slå till. Perfekt till höstens annars rätt gråa färgskala.

När vi kom hem blev det chark och bubbel, för att fira att Anna fått jobb i Stockholm!😄


På kvällen blev det mexikanskt med hela familjen Ylander, mysigt värre!


Det var väl vad jag fått på bild under förra veckan. I tillägg har jag börjat en kurs via jobbet som heter mediestrategi och planläggning, vilket är roligt. Jag har även börjat mina kurser via universitetet så det är inte brist på saker att göra för tillfället, vilket förstås är härligt! Jag måste bara försöka låta bli att stressa upp mig, blir lätt så orolig i kropp och sinne när jag vill balansera och lyckas med vad jag tar för mig. Men ALLT löser sig & som tur är det roligt. 

Puss och kram!

Allmänt | |
#1 - - Mamma:

Läckra naglar!! Den väskan är så snygg!!
Trapptävling låter svettigt men kul😅
😘💕




#2 - - Gunilla%2525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252520Jonsson:

Nu snurrar det verkligen om dig Lina. Ta det varsamt bara, det gäller att ta en sak i taget och i rätt takt. Har prövat tillståndet själv och vet hur det kan gå. Väskan du hittade var verkligen snygg. Är på jakt efter en egen och behöver inspiration. Önskar jag kunde ta mig en fjärdedel så raskt i trapporna. Men jag kommer både upp och ner vilket är en stor seger.
Hoppas allt är väl med er båda! Kram och hälsningar....

#3 - - Sarah:

😘❤ Längtar efter dig min fina Linis!

Upp